fredag 20 mars 2009

mamma..

mamma förlåt för alla gånger jag e dum i huvet.förlåt för när jag har kallat dej hora å andra omogna saker.förlåt för alla gånger jag har skolkat och har startat bråk eller för alla gånger jag har fått dej att bryta ihop.förlåt för alla gånger jag har bråkat skit mycke så du har ringt soc och sagt att du inte pallar med mej längre.och förlåt för alla gånger jag har skolkat & startat bråk.men nu så e det jobbigt eftersom soc vägrar fatta att jag inte vill ha en sån nära kontakt med pappa & att dom går derekt på saken.du vet de där med Tobias.att han kommer varje morron.de e as drykt..men hur mycke jag än säger att jag hatar dej så älskar jag dej.för du e min mamma, du har uppfostrat mej, du har stått ut med mej, du har gett mej de mesta jag vill ha, du har oftats funnit där för mej.
jag älskar dej !

3 kommentarer:

  1. Men gullunge!!! Fasiken, vad rörd jag blir! Det är sånna här stunder jag lever länge på, när du är så go & underbart underbar!! Blev alldeles tårögd, vet du det? Men du, det är bara en gång jag har ringt soc ;)

    Tack för att du börjat lyssna & för att du börjat göra mer som jag säger! & tack för att jag får pussa & krama dig godnatt på kvällarna!!! Tack för att du hjälper till så det har börjat bli gladare här hemma! :)

    Mammas hjärta, jag älskar dig!!

    SvaraRadera
  2. Till och med jag sitter här med tårar! Fint Felicia!

    SvaraRadera
  3. Men Ååååå vackra gullunge vad du är fin <3
    Älskade hjärtat, kom ihåg att Mamma är ALLTID mamma även om du tycker att hon bråkar eller tjatar på dig...
    Allt vi mammor vill är ju att få våra barn att känna sig älskade & lyckliga ....
    Jag ger din storebror kärlek & regler å han har lärt sig nu att de alltid är MITT ord som väger tyngst.. Vi saknar dig snygging..
    Du det är ju påsklov snart så du kanske vill komma till oss nån dag iaf?? Vi hörs om det!
    Hälsa mamma å lillebror <3
    Puss sarah

    SvaraRadera